Tystnad från Mr Li kan skrämma bort köpare av Dragon Gate: "Vi kanske måste åka till Kina"

Försäljningen av Dragon Gate har stannat upp. Trots att det finns en köpare som visat intresse av att ta över anläggningen. Anledningen är att mäklaren inte får tag på säljaren Jingchun Li (Mr Li). – Vi inväntar ett besked från Mr Li. Vi har jagat…

Läs hela nyheten: Tystnad från Mr Li kan skrämma bort köpare av Dragon Gate: "Vi kanske måste åka till Kina"

Liknande nyheter

  • Dragon Gate – ett bygge utan slut? Det skulle bli porten till Kina, men Dragon Gate har kantats av otaliga problem sedan affärsmannen Jingchung Li, eller Mr Li, köpte hotellet Check Point Dalälven 2004.
  • Region Gävleborgs robotbas på Dragon gate Niklas Folkegård är satiriker och krönikör.I förra veckan berättade medier i hela landet att det kinesiska affärspalatset Dragon Gate vid E4:an i höjd med Älvkarleby är till salu. Den förre ägaren, Mr Li, insåg att han ville njuta av livet.Att njuta av...
  • Två slåss om Dragon gate: "Mr Li vill sälja till någon av dem" Det finns två spekulanter som är mer intressanta än andra när det gäller försäljningen av Dragon gate. – Som lekman skulle man se det direkt om man studerade namnen, säger mäklaren Lars Westin.
  • Viktigt hitta rätt köpare till Dragon Gate Dragon Gates ägare, Jongchun Li, söker en köpare som kan föra hans vision för det kinainspirerade hotellkomplexet vidare.
  • En svensk aktör vill köpa Dragon Gate: "Som vanligt är det pengarna som diskuteras" Nu finns det bara en spekulant kvar som vill köpa Dragon Gate. Det rör sig om en svensk köpare. – Vi ska försöka komma överens om priset, säger mäklaren Lars Westin som håller i försäljningen.
  • Invigningen av stängda hotellet Nära 1 000 personer hade sökt sig ut till Dragon Gate för att bevittna nyinvigningen av hotellet – som inte kan ta emot några gäster än. Det är nu tio år sedan ombyggnationen av den gamla Älvkarlen började.
  • Öppning av hotell vid Dragon Gate blir senare än utlovat Foto: Thomas Artäng/Sveriges RadioLyssna: "Vi öppnar i november, kanske"I september skulle hotellet vid Dragon Gate i Älvkarleby kommun öppna. Hotellet har byggts under 10 års tid. Men nu drar öppningen ut på tiden ytterligare minst ett par månader.Vi ringde det nummer som står angivet...
  • Mögel och brister på flyktingboende Vilken är då kopplingen till Dragon Gates hotell och restaurang i Älvkarleby? Erland Ågren har tidigare ägt fastigheten där hotellet och restaurangen finns och varit vd för det kinesiska företaget. Nu är han förvaltare för fastighetsföretaget Dragongate International Group AB.