Två kvinnor gripna för snatteri

Två kvinnor greps på tisdagen misstänkta för snatteri vid en livsmedelsbutik i Karlskrona. Kvinnorna ska ha gjort det oberoende av varandra.En kvinna i 55-årsåldern ertappades för att ha snattat för drygt 300 kronor i en livsmedelsbutik på tisdagseftermiddagen. När polisen var på väg till…

Läs hela nyheten: Två kvinnor gripna för snatteri

Liknande nyheter

  • 600 nya fartkameror – på två år Foto: Fredrik Sandberg/TTLyssna: Trafikverket: Ett bra sätt att sänka hastighetenTrafikverket sätter upp 300 nya fartkameror i år och lika många nästa år. Anledningen är att verket identifierat vägavsnitt där många trafikanter kör för fort och man hoppas att kamerorna ska ha en förebyggande effekt, och förmå traikanterna att följa hastighetsbegränsningen....
  • Man överfölls i skogsområde Arkivbild.Lyssna: Man påhoppad i skogenEn man har anmält att han misshandlades i ett skogsområde i Hultsfred på måndagskvällen.Mannen är i 45-årsåldern och har berättat för polisen att han gått in på en stig ungefär 300 meter från Granitvägen. Då ska två för honom okända män kommit och hoppat ...
  • Han ska gå 300 mil – för ett Fredens hus Bernt Högberg är född i Ljusdal. Mamman kom från Sjövästa och pappan från Furuberg i Bjuråker. Men det är i Stockholm han tillbringat större delen av sitt liv. Det var som pensionär han flyttade till Färila för två år sedan.
  • Högtidligt dop av den nya älvprofilen En av de två nya färjorna som ska trafikera älven är nu döpt. Älveli heter hon. Båten som har plats för nästan 300 passagerare och 80 cyklar fick ett varmt mottagande på fredagen.
  • TV: Häxbål rest vid Kopparmärra Installationen ska påminna om 300 kvinnor som brändes till döds, som en konsekvens av lagar som instiftades av Karl IX.
  • Fängelse för amfetamin i Svenljunga och Gällstad Drygt 300 gram amfetamin påträffades när polisen gjorde husrannsakan i två lägenheter i Svenljunga och Gällstad.Narkotikan ska ha tillhört en man i 50-årsåldern som även ska sålt droger till flera personer. Nu döms han till ett och ett halvt års fängelse för narkotikabrott.
  • Bonde söker fru-Thilde tvingas sälja drömhuset – med miljonförlust Thilde Höök och hennes sambo Stefan köpte 2010 sitt drömhus på 300 kvadratmeter intill Dalälven i Untra utanför Tierp. Gården har renoverats för över två miljoner kronor och nu när den ska säljas räknar paret med en miljonförlust.
  • 300 miljoner – för att flytta två kontor S vill köpa en stor fastighet och flytta Mälarenergis och Mimers huvudkontor dit. Men planerna, som väntas kosta över 300 miljoner, möts av kraftig kritik från andra partier.