Trevlig service på Alingsås lasarett

Den 15 februari bar jag mig dumt åt och ramlade baklänges ner från en trappstege. Inte så högt, som tur var, men tillräckligt för att bryta några revben i fallet. Min man fick köra mig till akuten i Alingsås. Väl inne i väntrummet fann jag snart några…

Läs hela nyheten: Trevlig service på Alingsås lasarett

Liknande nyheter

  • Framför mitt köksfönster ser jag ett gäng som puffar på en joint Till polisen, beslutsfattare och media i Alingsås. I början av året flyttade jag och min familj från Göteborg till Alingsås. Vi var trötta på storstan och ville bo i ett mindre samhälle. Både jag och min fru jobbar inne i Göteborg, men vill att familjelivet ska levas i en lugnare, tryggare och...
  • Vill inte betala bullermätning malmö Utredningen kring ljudnivån från Cuba Café och Folkets Bar fortsätter. Nästa steg är en ljudmätning inne i lägenheterna, men frågan är vem som ska betala för det.Bostadsrättsföreningen i husen mitt emot Folkets Park anser fortfarande att nivån är ...
  • Berusad man bar på kniv inne i Marieberg Strax efter klockan fem på söndagskvällen larmades polisen om en man med kniv inne på köpcentret Marieberg galleria.– Anmälaren säger att det är en man inne i köpcentret som vi bör kolla till, mannen har ramlat och han har en kniv. Mannen har inte ...
  • Claes spårar Lillånspåret med egen skoter – nu lovar kommunen att stå för bensinen Claes Persson har med egen skoter och spårsläde spårat motionsspåren i Lillån. Foto: Jens Tisbo/Sveriges Radio.Lyssna: "Jag har inte orkat att tjata på kommunen"Claes Persson har som privatperson i flera år gjort skidspår i motionspåret i Lillån i Örebro. En service som har uppskattats av många. Men de...
  • Krönika: Varför märker man inget av Bollnäs på Bollnästorget? Det finns människor som aldrig varit i Hälsingland. Jag vet att det kan verka obegripligt, men det är ett faktum. Vad som är än märkligare är att det finns flera i min egen vänkrets som inte ens kan placera Hälsingland på kartan. Inte sådär som ...
  • Ann-Louise Hanson: Kroppen är borta – men Barbro är kvar Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Barbro "Lill-Babs" Svensson.Lyssna: Ann-Louise Hanson om sin vän Lill-BabsAnn-Louise Hanson stod på samma scen som Lill-Babs för bara fyra månader sedan.– Hon har varit min vän sedan jag var 15 år, berättar hon.En dag har gått...
  • Tyvärr så klarade han sig inte Det var jag som skrev om den obefintliga äldreomsorgen när min man blev förd till Östra sjukhuset, och tyvärr lyckades dom inte klara hans liv, trots alla resurser som användes. Men trots att vi är ledsna så var det skönt att han fick somna in för hans liv...
  • Landstinget lockar med högre ersättning Landstinget lockar med 15 000 kronor extra till sjuksköterskor som flyttar en semestervecka i juli. Intresset är trots pengarna dåligt.- Aldrig att jag säljer ut min semester”, säger sjuksköterskan Åsa Porat.