Trakasserier mot anställda vid Västlänken

Bo LarssonLyssna: Projektledaren Bo Larsson: Vi har polisanmältMedarbetare inom Västlänken projektet har fått hem varor och tjänster som de inte beställt. Detta är nu polisanmält.Bland annat har de anställda fått meterhöga statyer, husbesiktningar och tidningsprenumerationer beställda i sitt namn. – Jag har aldrig …

Läs hela nyheten: Trakasserier mot anställda vid Västlänken

Liknande nyheter

  • Svar till AA – Lasaretthistoria på Alingsås museum Hej AA, En av de teman som vi tagit upp i vår nya utställning HEM på Alingsås museum handlar just om att bo tillfälligt på en plats. Ett sjukhus är ju en sådan plats. Därför har vi en hel del att både läsa om och titta ...
  • Ensamkommande tvingas att flytta trots regeringsbeslut Gymnasieläraren Pia Kjellsson är aktiv i nätverket Vi står inte ut.Lyssna: Malmöbon Reza: "På min födelsedag tvingades jag flytta"Ensamkommande ungdomar tvingas lämna staden där de har rotat sig - trots att regeringen satsat miljoner på att låta dem bo kvar.- Det värsta jag hört talas ...
  • Ensamkommande barn skänker till hemlösa Vahid Hosseini, 17 år och Hejran Shamal, 15 år. Foto: Jonna Burén / Sveriges RadioLyssna: "Jag vet hur det är att bo på gatan"På Fyrtornet, där ensamkommande asylsökande barn bor, har alla pojkar skänkt presenter till hemlösa i Kungsbacka. – Vi såg dem och det är kallt. De har inte ...
  • Prylspan: "Du kan aldrig ha för många lampor" Som jag nämnt tidigare är lampan min absoluta inredningsfavorit. Jag skulle kunna bo i ett hem med bara lampor. De flesta har faktiskt alldeles för få ljuskällor i sina rum. Särskilt nu när det blir mörkare och mörkare ute. Man bör ha en eller två i taket, i...
  • Företag har flyktingboende utan tillstånd på Gotland Foto: Jessica Gow / TT Lyssna: "Jag vill hellre bo i en familj"Ett tjugotal ensamkommande flyktingbarn på Gotland bor på ett boende som saknar Hvb-tillstånd. Detta är både olagligt och problematistk enligt kontrollmyndigheten Ivo.- Vi vet ju inte hur lokalen ser ut och ...
  • Visst har vi råd med medmänsklighet Jag läser i tidningen att Gunilla Gomér har bytt parti och nu blivit Sverigedemokrat. Jag är glad att bo i ett land där vi har demokrati och kan välja partitillhörighet som passar vår människosyn och jag värnar vår yttrandefrihet. Jag är ...
  • Kan man bo här? Bostaden är en fråga som är oss alla närmast. Alla behöver ett hem och hemmet är något av det käraste vi har. Vi lägger ner tid för att få hemmet som vi vill och vi bryter upp om vi inte trivs eller för att...
  • Myskoxar har fått nytt hem i Norge – Jag är glad att de här två ungdjuren får följas åt och bo tillsammans. De har varit tajta hela livet, säger Mats Ricklund, ordförande i Tännäs Myskoxcenter.