Toppolitikern lämnar – flyttar till kärleken

Pontus Samuelsson (S). Lyssna: Samuelsson lämnar politikenSocialdemokraternas topp- och framtidsnamn i Växjö, Pontus Samuelsson, lämnar den lokala politiken och flyttar till kärleken i Malmö. – Det drar väldigt mycket. Jag ska göra andra saker i mitt liv, bli lärare hade jag tänkt, säger Pontus Samuelsson (S). Reporter: Per Brolléusper…

Läs hela nyheten: Toppolitikern lämnar – flyttar till kärleken

Liknande nyheter

  • ”Nästan alla mina låtar ska spelas högt” Min lista handlar om lite olika perioder i mitt liv. Rock and roll music och Tennessee waltz från”tio i topp”, jag var ung och hade en liten röd transistorradio och var uppe på vår vind och spelade så högt det gick. Volymen har jag fortsatt med. Därefter har jag blandat...
  • Ny gymnasieskola ska göra unga till entreprenörer Bhalqis KhattabLyssna: Bhalqis Khattab: Unga ska få ut ideer på arbetsmarknadenEn gymnasieskola inriktad på entreprenörskap och med mycket praktik. Mitt i centrala Malmö. Det kan bli verklighet redan om ett år.- Alltså jag har ju tänkt på det här sen jag var yngre. Sedan jag gick i ...
  • Malmös skejtare möter världen i EM och VM Jessica Jansson från Borås.Lyssna: Jessica Jansson: "Jag ska göra mitt bästa"Ungdomar från hela världen samlas i helgen i Kroksbäck skatepark, för att tävla i EM och VM. Emma Fastesson Lindgren från Malmö är med och tävlar. Även Jessica Jansson har ...
  • Klotskandal gav Sverige brons Foto: Daniel Gustafsson/Sveriges Radio.Lyssna: "Jag har aldrig hört talas om detta i mitt liv som boulespelare"Det tyska laget hade manipulerat sitt klot vilket gav Sverige segern i matchen i Veteran-EM i boule i Monaco i går kväll.Det svenska laget tog sig till ...
  • Hon har skrivit bok om sin pappa Jürgen von Zweigbergk Lyssna: Charlotta von Zweigbergk om sin nya bok om pappan Jürgen von ZweigbergkCharlotta von Zweigbergk har skrivit boken "Dippen Och Jag" om sin pappa, som hon hade ett komplicerat förhållande till.– Första delen av mitt liv var ju framför allt ett pappahål, jag ...
  • Rånförsök mot spelarchaufför MALMÖ Mitt under matchen på Malmö IP på lördagen utsattes Oskarshamns AIK:s busschaufför för ett rånförsök.Oskarshamns AIK mötte Prespa Birlik och OAIK:s spelarbuss stod på arenaområdet på Malmö IP. Chauffören hade varit och ätit och kom tillbaka till bussen för att göra klart för avfärd när det ...
  • Högaktuella historier i närbild på scenen Kultur och Nöje ”Jag vill inte dö, jag vill inte döda. Detta är mitt liv, jag vill faktiskt leva.” Skådespelaren Alaá Rashid ger röst åt Abdinasar, ett ensamkommande flyktingbarn från Somalia. Den 12 november är det premiär på Verkstan vid Malmö Opera för Teater JaLaDas Drömmarnas väg, ...
  • Mangs bok snart klar "[Skriver] om mitt liv i Malmö inklusive de brott mot lagen jag är dömd för.”