"Tio meter höga lågor och jag var orolig för mitt hus"

Branden spred sig och två husvagnar totalförstördes.Lyssna: SiintoTvå husvagnar brann igår upp hemma hos Siinto Hämelainen i Bredared. På hans tomt bor en stor grupp romer i husvagnar och det var två av dem som brann. Inga personer skadades.P

Läs hela nyheten: "Tio meter höga lågor och jag var orolig för mitt hus"

Liknande nyheter

  • Han blev skjuten i ansiktet Amir var en av dem som råkade hamna mitt i en skottlossning i Husby för drygt två veckor sedan. En kula träffade honom i ansiktet, och han är ännu inte återställd. – När jag hör höga ljud eller smällar, så kommer allt tillbaka, säger han. ”Jag tror ...
  • Ung man gömde sig i buskarna SJÖBO Misstänks ha krossat rutor.En kvinna i Sjöbo vaknade på lördagsnatten av någon krossade ett fönster för henne. Hon såg en person utanför som försvann iväg. En stund senare fick ett par på en annan adress i Sjöbo samma bryska uppvaknande. Hemma hos dem förstördes två köksrutor och ...
  • Anni i Full of Keys inspirerades av Gotland Lyssna: "Gotland passade min sinnesstämning"Anni befann sig mitt i en kaotisk period i livet. Hennes förhållande var bräckligt och båda hennes föräldrar blev sjuka.– Jag bodde i Tofta hos min manager i två veckor och skrev musik. Det var precis när vinter blev vår, och ön var väldigt tyst. ...
  • Abdel städar sig till uppehållstillstånd Abdel Ben Mansour städar hemma hos makarna Nelén. Ett uppdrag han fått via Abis. Foto: Ida Lindhagen/Sveriges RadioLyssna: "Utan arbetskontrakt skickar migrationsverket mig till Tunisien och min fru till Serbien. Och mitt barn, jag vet inte"Ett bemanningsföretag som bara anställer flyktingar, det kan vara räddningen för Abdel Ben...
  • Miljökontoret tvingar folk från sina hem För två år sedan köpte jag ett litet hus på landet för att komma bort från storstadens hets. Nu riskerar jag att tvingas sälja mitt hus då jag är en av alla dem som fått mitt enskilda avlopp underkänt vid den inventering som gjordes av Alingsås miljöinspektörer. Av miljökontoret...
  • Här börjar livet för vuxna cyklister Att lära sig cykla mitt i livet kräver mod. 57-åriga Mona Alnashi är en av dem som går en gratis cykelkurs i Vårby. – Jag fick aldrig lära mig när jag var liten, men nu är det min tur. – Trampa...
  • TV: Monstermaskinen fixar Bäckbys vatten Mälarenergi lägger en ny huvudledning för dricksvatten till Bäckby. Den ska dras på Mälarens botten tvärs över Västeråsfjärden, från vattenverket på Hässlö till Lövudden.Jörgen Olsson är en av dem som jobbar med sjöledningen. Han borrar bortåt 600 meter från Hässlösidan ...
  • Misstänkte dubbelmördaren: Jag dödade dem inte Idag förhörs den misstänkte. Arkivbild:Lyssna: Misstänkte dubbelmördaren: Jag dödade dem inteI dag förhörs Mullsjöbon i 20-årsåldern som misstänks för dubbelmordet. Han nekar till att ha mördat Mantorpsparet. Han har sagt att han hade sällskap av två personer i Mantorp. Han har också berättat att...