Svar till Gratis busskort behövs alltid

Mycket riktigt Kalle i Sörhaga allt kostar pengar, inget är gratis. Du pratar om valfläsk, jag pratar om att alla barn och ungdomar ska kunna ta sig till vänner, aktiviteter och sommarjobb på sommaren. Som Kalle kanske vet bor alla inte i centrala Alingsås och ungdomar som …

Läs hela nyheten: Svar till Gratis busskort behövs alltid

Liknande nyheter

  • Anhållen man nekar till våldtäkt på förskola Lyssna: "Jag tänker på mina egna barn och hoppas att det inte är den förskolan"En man har anhållits misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Brottet ska ha skett under hösten på en förskola i Knivsta kommun. Mannen nekar till brottsanklagelserna. Vet du mer om detta? Mejla [email protected] anställde...
  • Striden om banoffin Foto: Malin Rudblom/TT Lyssna: Kalle skyller övervikten på sina barnDet är väldigt artigt av dig att inte påpeka att jag har gått upp i vikt. Jo, det har nog blivit några okynneskilon på sista tiden, men det är mina barns fel.Jag vet att du har noterat det, ...
  • Efter hoten: Ronneby skaffar handlingsplan mot extremism Foto: Anton Emanuelsson Vretander /Sveriges RadioLyssna: "Jag vet var du bor och jag ska döda dig"Ronneby kommun intensifierar nu arbetet med att ta fram en handlingsplan mot våldsbejakande extremism.Under hösten polisanmälde Knut Hahnsskolan tre gånger elever som uttalat hot med hänvisning till IS mot ...
  • Nybliven mamma: "Man ska inte ta kroppen för givet" Suuz Naffah och Ebba ThuressonLyssna: ”Jag är väldigt glad över att jag har min son och då får ränderna vara där”Ebba Thuresson har nyligen fött barn och känner sig ändå nöjd och tacksam över sin kropp. Hon tycker man ska uppskatta sin kropp och ta hand om den istället ...
  • Tehusens grundare dödshotad av IS efter dikt "Vi vet vem du är och vi vet var du är och vi ska ta hand om dig". Så stod det i ett sms undertecknat med IS.Hon har gjort sig känd som en förkämpe för kvinnors rättigheter och har grundat Tehusen ...
  • Att utbilda vidare eller att jobba nu? Ska jag utbilda mig eller ta vilket jobb som helst? Den här frågan brukar dyka upp när man inte vet vilken väg man ska ta i livet. När jag kom till Sverige första gången, kunde jag ingenting. Jag hade läst på nätet att Sverige är ett ...
  • Nekar till våldtäkt på förskola Lyssna: "Jag tänker på mina egna barn och hoppas att det inte är den förskolan"En man har anhållits misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Brottet ska ha skett under hösten på en förskola i Knivsta kommun. Mannen nekar till brottsanklagelserna. Vet ...
  • Skärpning: Nu ska bältet på i bussen Lyssna: Busschaufför om skärpta reglerNu har reglerna skärpts och det innebär att busschauffören vid varje stopp där passagerare kliver på måste uppmana till att använda bältet. – Jag vet inte hur vi ska nå ut till alla, för som du ser är det många som sjunker in i...