Streaplers till Café Torpet

Det är bråda dagar för Streaplers. Samtidigt som bandet är mitt emellan två uppdrag i Spanien sker skivsläpp. – Detta är den bästa och mest välproducerade platta sedan jag kom med i Streaplers, förklarar trummisen och tillika sångaren Kjetil Granli. – Streaplerssoundet är ännu tydligare på den …

Läs hela nyheten: Streaplers till Café Torpet

Liknande nyheter

  • Författarbrunch lockade hässleholm – Mycket i mitt författarskap handlar om strategier, att uthärda, och dessutom har jag länge varit intresserad av livet i fängelser.Så förklarade författaren Karolina Ramqvist uppkomsten till den novell ”Farväl mitt kvinnofängelse” som var i fokus när Bokens Dag i kulturhuset Hässleholm inleddes på lördagen. Till café Nyfiket...
  • Odlar egen humle – mitt i stan Till helgen är det öl- och whiskymässa – ett evenemang som vuxit i  rekordfart. En av utställarna är Café Proviant som brygger sitt öl på Kungsholmen, och har 
en egen humleodling på innergården. – Om två år brygger vi en single ...
  • Rusning till 
nya sopstationen Den omskrivna återvinningsstationen i Djursholm har lockat många sopsorterare. Trycket har varit hårt de första veckorna med behållare som svämmar över med skräp och flera klagomål. Lokaltidningen Mitt i berättade för två veckor sedan att Djursholm fått en egen återvinningsstation – efter 14 ...
  • Hon körde rattfull: Att åka fast är det bästa som hänt mig Foto: Kallestad, GormLyssna: "Dagen efter var den värsta dagen i mitt liv"I eftermiddagsprogrammet gästade en till synes helt vanlig tjej som för drygt ett år sedan, med över två promille i blodet, körde bil, stoppades och dömdes för grovt rattfylleri.I dag är hon nykter och räknar ...
  • Miljökontoret tvingar folk från sina hem För två år sedan köpte jag ett litet hus på landet för att komma bort från storstadens hets. Nu riskerar jag att tvingas sälja mitt hus då jag är en av alla dem som fått mitt enskilda avlopp underkänt vid den inventering som gjordes av Alingsås miljöinspektörer. Av miljökontoret...
  • Han blev skjuten i ansiktet Amir var en av dem som råkade hamna mitt i en skottlossning i Husby för drygt två veckor sedan. En kula träffade honom i ansiktet, och han är ännu inte återställd. – När jag hör höga ljud eller smällar, så kommer allt tillbaka, säger han. ”Jag tror ...
  • Det är upp till juryn och publiken Klockan 14.00 drar finalen i årets tävling igång på Lisebergs stora scen.– Jag kan bara flyta med, säger Sofia som tävlar för P4 Malmöhus med låten The Sunny Side. Jag gör mitt bästa, sedan är det upp till publik och jury. Jag kan inte påverka, bara hoppas på det ...
  • ”En dröm som gått i uppfyllelse” Det är en grå decemberlördag och Pontus möter mig på ett café i hans hemort Älvängen. Det har gått mer än en månad sedan den sista seriematchen spelades och Pontus har bland annat hunnit med en resa till Aruba med familjen. – ...