Rullande semesterdrömmar i fokus

Under påsken har såväl Autohallen Husbilar i Hol som PR Husbilar i Sollebrunn bjudit in till påskmässa. – Det har varit stort intresse, konstaterar Pernilla Ryberg på PR Husbilar i Sollebrunn, där hon står mitt bland fikande besökare i utställningshallen. – Det blir ju också en…

Läs hela nyheten: Rullande semesterdrömmar i fokus

Liknande nyheter

  • Räddningstjänstens nygamla strategi – och därför ska du öppna dörren om de knackar på: ”Viktig information” Är du en av dem som har brandsläckaren undangömd i en kartong i städskrubben? Eller har du en brandvarnare där batteriet i tysthet tagit slut? Beroende om du svarar ja eller nej på dessa frågor kan du rädda livhanken i en nödsituation – någonting som Räddningstjänsten Dala Mitt nu vill...
  • Pär Holmgren: Vi borde vara mer oroliga Lyssna: Pär Holmgren: De flesta har inte insett allvaretVioler i rabatterna och förvirrade getingar som surrar runt. Allt varmare vintrar ger vårtecken redan i december.I våra sociala medier berättar lyssnare om allt från prunkande rabatter till yrvakna insekter mitt i vintermånaderna. Och före detta ...
  • Trastmamman ruvar i lugn och ro – mitt i affären SVALÖV Svalörten mitt i centrala Svalöv har fått oväntat, men ack som omtyckt besök.Sedan ett par veckor tillbaka ligger en koltrasthona mitt inne i affären. Där har hon slagit sig till ro i en blomkruka och ruvar på fyra ägg som lär kläckas inom en ...
  • Polischefens öppna brev till medarbetarna: "Vi står inför ett annat samhälle i dag" Carin Götblad, regionpolischef i område Mitt, har skrivit ett brev till sina medarbetare där hon efterlyser fler polisresurser och hårdare tag mot kriminella. "Svensk polis är inte tillräckligt dimensionerade för den belastning som är i dag", skriver hon.
  • Nedskärning i förskolan i Vårgårda Är så frustrerad… hemkommen från torsdagens politikerdebatt i Vårgårda där Vårgårdas politiker fick frågor om förskola, fritidshem och skola. På grund av att jag var feg anmälde jag mitt önskemål om att få ställa en fråga för sent så denna hanns...
  • Sandvikentjej mitt i jordbävningskatastrofen i Chile År 2010 drabbades Chile av en förödande jordbävning då 500 personer miste livet men har sedan dess varit skonade från större jordskalv – tills nu.
  • Retrohuset väntade på just henne "Jag älskar det" Det började med soffan. Nu har hon gjort om sovrummet till ett litet hotellrum. – Jag har aldrig känt mig så hemma i hela mitt liv, som när jag klev in i det här huset, säger Madelene Svensson. Hon flyttade in i en villa där mycket ...
  • Rebecka från Jönköping på Rhodos: Allt blev kaos på en halvtimme Rebecka Högstedt från Jönköping är skärrad efter natten jordbävning på Rhodos, där hon jobbar.Lyssna: "Det var det sjukaste jag varit med om i hela mitt liv"Den kraftiga jordbävningen som skakade turistområden i Turkiet och Grekland inatt har orsakat panik ...