Replik kring bygglovshanteringen

Som Miljöpartiets representant i samhällsbyggnadsnämnden sedan 2018 vill jag ge min syn på det problem Maximilian lyfter i sin insändare. Jag delar i mångt dom farhågor som Maximilian lyfter. Nämnden fattar ofta beslut som går åt rakt motsatt håll mot vad förvaltningen föreslagit. Detta kan ju …

Läs hela nyheten: Replik kring bygglovshanteringen

Liknande nyheter

  • Kapten röd hyllar publiken med turné Kapten Röd gästar Gradvall.Lyssna: "Jag vill ge något tillbaka till alla som finner stöd i min musik"Reggaerebellen och göteborgaren Kapten Röd tackar sin publik med sommarturnén Hundralappen.Kapten Röd slog igenom för tio år sen med debutalbumet "Stjärnorna finns här". Han har spelat sig till en...
  • Simons musiksmak har gått i arv Av min musiksmak att döma så är jag väl ingen vidare representant för min egen unga generation. Mina musikaliska preferenser har i mångt och mycket gått i arv; framför allt från min far och farfar. Som en logisk följd av det innehåller min spellista allt ifrån storbandsjazz från 1930-talet ...
  • De förlorade sin dotter och syster i trippelmordet Foto: Evelina Myrbäck/Sveriges Radio.Lyssna: Mamman: Jag vill veta varför min älskade dotter blev skjutenDet är nu tre månader sedan som tre unga människor sköts ihjäl i centrala Uddevalla. Och det är först nu som chocken för den mördade 18-åriga kvinnans familj börjar släppa.–...
  • Ge klart besked om konstgräs, Carlsson Jag var och lyssnade på kommunfullmäktiges sammanträde i tisdags i Herrljunga. Jag blev lite förvånad och fundersam över ett resonemang som KV:s representant Ronny Rexvall förde när det gäller konstgräsplanerna i kommunen. Den första konstgräsplanen ligger färdig, grattis Annelunds IF till att ha fått den klar, det ...
  • Stolleprov Jag höll på att smälla av när jag läste AT i morse, att dom vill bygga på Savannen. Man hoppades att det var ett för tidigt aprilskämt. Nu får dom väl ändå ge sig, förstöra denna savann som är till glädje för både djur och ...
  • ”På deras bloggar finns allt man själv vill baka” Maria Bremert älskar att baka och har sedan ett par år tillbaka en bakblogg. Den här veckan gästbloggar hon i AT om sin passion. Söndag 21 septemberNu har jag kommit till min sista dag här på gästbloggen. När jag fick frågan så tacka...
  • Minskad antibiotikaförskrivning i Gävleborg Lyssna: Förälder: Jag är orolig för att min dotter ska få i sig för mycket antibiotikaAntibiotikaförskrivningen i Gävleborg minskar men nivåerna är fortfarande för höga. Småbarnsmamman Jenny Ågren är orolig för att hennes dotter ska få i sig för mycket antibiotika.Hittills har Jenny Ågren inte behövt ge sin 17-månaders ...
  • Vill ge ett svar på vad som hände barnens mamma – Det spelar ingen roll om det kostar mig min hälsa. Jag måste göra det här för att få veta varför hon inte är med oss längre, säger Sindo Medina.