Miljökontoret tvingar folk från sina hem

För två år sedan köpte jag ett litet hus på landet för att komma bort från storstadens hets. Nu riskerar jag att tvingas sälja mitt hus då jag är en av alla dem som fått mitt enskilda avlopp underkänt vid den inventering som gjordes av Alingsås miljöinspektörer. Av miljökontoret…

Läs hela nyheten: Miljökontoret tvingar folk från sina hem

Liknande nyheter

  • Mystisk man följde efter småbarnsmammorna i Sandviken – tackar killarna som hjälpte dem hem Tre kvinnor blev för några veckor sedan förföljda av närgången man i centrala Sandviken. Då klev två killar in och såg till att vägen hem blev säker. Efter att ha efterlyst sina hjälpsamma medmänniskor och nu hittat dem, kan de tacka dem ordentligt – med en ...
  • Han blev skjuten i ansiktet Amir var en av dem som råkade hamna mitt i en skottlossning i Husby för drygt två veckor sedan. En kula träffade honom i ansiktet, och han är ännu inte återställd. – När jag hör höga ljud eller smällar, så kommer allt tillbaka, säger han. ”Jag tror ...
  • Tidaholmare mitt i storbranden i Australien Lyssna: "Klockan fyra fick vi evakuera"Tidaholmsbördiga Eva Redwood tvingades lämna sina hus, i en förort till Adelaide, i södra Australien. I området kämpar australierna nu mot den svåra brand som utbrutit.-- Mellan ett och två på natten ringde de och förberedde, och klockan...
  • 68-åringen: Jag sköt för att rädda mitt liv Lyssna: "Antingen var det jag som skulle dö eller så var det dem"Idag fortsatte rättegången mot en 68-årig man som står åtalad, misstänkt för att ha skjutit två bröder till döds utanför sitt hus i Vallåkra den 14 oktober förra året.Mannen, som hävdat nödvärn, ...
  • 10 år efter tsunamikatastrofen Lyssna: "Det skulle vara intressant att komma tillbaka"För precis tio år sedan dog närmare 300 000 människor dog till följd av tsunamin drog in över kusterna i sydostasien. Drygt 500 av dem var svenskar. Vi har träffat två som överlevde.När jag kommer hem till Anita och Erling Larsson...
  • Kursen Patientperspektiv och egenförmåga Alingsåsaren Pia Bredegård drabbades av bröstcancer för några år sedan. Hon bloggar denna vecka både om sina erfarenheter och om det nystartade Kraftens hus i Borås.  Onsdag 11 april Efter sommarledigheten förra året kom min man hem och sade att han hört en radiointervju med en kvinna som var lärare...
  • Nu kan Tariqs familj bo tryggt Nu har Tariq Hussein fått sitt eget namn på dörren till lägenheten på Albyberget. Han är en av dem som fick ett vitt kontrakt genom hyresvärden Mitt Albys ­amnesti. – Jag har haft tur, säger han. Sedan februari 2013 har Tariq Hussein bott i lägenheten på Tingsvägen i Alby. Innan dess...
  • Almira hittade ett tryggt hem till familjen i Skåne Almira Perdija i Industrihamnen i Malmö. Foto: Svjetlana Pastuhovic/Sveriges RadioLyssna: "Jag vill dö i Sverige, det här är mitt land"Förra året sökte mer än 80 000 personer asyl i Sverige, de flesta av dem kom från krigets Syrien. Den senaste flyktingvågen jämförs ofta med flyktingströmmen från före detta ...