Lärarförbundeets seniorer på höstresa

I september besökte Kramfors Lärarförbunds seniorer bondbönorna i Torsåker och Klockhuset i…

Läs hela nyheten: Lärarförbundeets seniorer på höstresa

Liknande nyheter

  • Kyrkovalet närmar sig I Svenska kyrkan är det val vart fjärde år och alltid den tredje söndagen i september. – I kyrkovalet väljer du de personer som ska få förtroendet att styra kyrkan de kommande fyra åren. Direkta val sker till kyrkofullmäktige i församlingen eller i...
  • Våravslutning HJÄRUP Med fika, sång, musik och konstutställning avslutade Senior i Hjärup sin verksamhet för terminen på måndagen. ERWP.fif(0)Det blev en riktig våravslutning som förgylldes av sång och musik med Nina och Morgan Eriksson från Kivik.– Vi framför all möjlig musik, men i...
  • Seniorer i skolan går på export till Finland Stort intresse för Karlskronaprojektet seniorer i skolan. Lyssna: Elsmarie Furuvall, seniorer i skolanProjektet med seniorer i skolan som varit igång i Karlskrona sedan år 2000 skapar ett stort intresse både inom och utom landet och går nu på export till Finland.Under åren har projektet gjort att det varit 450 seniorer i...
  • Internationell mästerskapsdebut för Andreas Bergström I mitten av juli går viltmålsskyttarnas stora VM i tyska Suhl och i en svensk landslagstrupp bestående av fem seniorer och en junior återfinns inte mindre än två västvärmlänningar, i form av Glaskogens Niklas och Andreas Bergström.
  • "Min mamma kom aldrig hem" I Kramfors ska man nu hårdsatsa på att minska riskerna för äldre inom hemsjukvården. Detta via ett speciellt program med insatser som finns i "Senior Alert".
  • Seniorer spelar teater i Grycksbo I Sunda seniorhjälpen, skriven av Bo Antonsson, är aktörerna hämtade ur PRO. På torsdag kväll klockan 19.00 ges föreställningen i Bystugan i Grycksbo. Under onsdagen gavs föreställningen för PRO-medlemmar.
  • Seniorer håller i gång genom att lyfta skrot I över 10 år har Bollstabruks seniorer lyft skrot för att må bra. Lennart Granlöf startade träningsgruppen i Bollsta IK:s regi och i höst tog Lars Sjödin över.
  • Sol och vindar deltog i modevisning I slutet av mars hälsade ordförande för Aktiva Seniorer Kalmar, Rolf Bennarsten besökarna välkomna till flärdkväll på Stensbergs Servicehus.