Gula västarna ryckte ut för att rädda skolan: "Nu ger vi oss på politikerna"

Dagarna kan vara räknade för Ytterlännässkolan i Bollstabruk. Men nedläggning kommer inte att ske…

Läs hela nyheten: Gula västarna ryckte ut för att rädda skolan: "Nu ger vi oss på politikerna"

Liknande nyheter

  • Nazister delade ut flygblad vid Giraffen: ”Många provocerade” Nazistiska Nordiska motståndsrörelsen har delat ut informationsblad vid Giraffens köpcentrum under dagen. – Många blir provocerade av det de är men än så länge är det lugnt. Vi är här för att det inte ska bli bråk, säger Magnus Prim, polis på plats.
  • Allt om läget på länets vägar hittar du här Under tisdagen var det hårda vindar i samband med snöfall vilket gjorde att Trafikverket gick ut och varnade för mycket besvärligt väglag. Nu är varningen inte aktuell längre men vi bevakar läget i trafiken även under onsdagen.
  • Linus Sjöberg provtränar med forna storklubben: "Här för att bekanta sig" Linus Sjöberg fortsätter sin jakt på en ny klubb.I veckan har han provtränat med Örgryte, men där ser det inte ut att blir någon affär.– För tillfället har vi ingen plats ledig, säger lagets tränare Macus Lantz.
  • Chefen för Tågkompaniet om kaoset: "Trafikverket ansvarar för att vi ska ha farbara spår" Tågkaoset bara fortsätter och det ser inte ut som att det är på väg att bli bättre. I bästa fall finns det ersättningsbussar – men kraftiga förseningar och inställda tåg förekommer också.
  • Klart för omstritt bygge TECKOMATORP Grannarna gillade inte att få ett fyravåningshuset in på knutarna i Teckomatorp. Man överklagade planerna, men nu har mark och miljööverdomstolen sagt sitt och ger klartecken för byggnation. ERWP.fif(6)– Ett oerhört positivt besked. Vi var rädda för att ärendet skulle dra ut på tiden...
  • Sommarjobben ute tidigare i år Tina Gunnarsson, sektionschef på Arbetsförmedlingen i Kristianstad.Lyssna: Sektionschefen: Man kan inte börja söka sommarjobb i majSommarjobben strömmar in till Arbetsförmedlingen men det är hög tid att söka dem nu. Väntar man för länge kan det nämligen vara för sent.Trots att vi är mitt i vintern ...
  • Polisen i Karlskrona varnar för falska hantverkare Framför allt riktar bedragarna sig mot äldre. Även Polisen i Ronneby och Kalmar går ut med samma varningar.– Vi har inte haft några konkreta händelser i Karlskrona, men vi går ut med det här för att ligga i framkant, säger Tomas Pärlklo, kriminalinspektör i Blekinge. På sin...
  • SAIK-fiket går i konkurs – "Tyvärr gick det inte längre" Först lades det ut till försäljning men nu står det klart att det i folkmun kallade SAIK-fiket har begärts i konkurs. – Vi hade klarat det om det inte vore för ombyggnationerna. Men tyvärr gick det inte längre, säger Camilla Strand, delägare.