Enda hemmasegern på Danneros största travdag kom i sista V75-loppet: "Utan tvekan den bästa häst jag haft"

Årets största tävlingsdag på Dannero är helt klart när V75 kommer till banan. Under söndagen var…

Läs hela nyheten: Enda hemmasegern på Danneros största travdag kom i sista V75-loppet: "Utan tvekan den bästa häst jag haft"

Liknande nyheter

  • Att utbilda vidare eller att jobba nu? Ska jag utbilda mig eller ta vilket jobb som helst? Den här frågan brukar dyka upp när man inte vet vilken väg man ska ta i livet. När jag kom till Sverige första gången, kunde jag ingenting. Jag hade läst på nätet att Sverige är ett ...
  • Kommunals medlemmar protesterade I bister vinterkyla samlades Kommunals medlemmar utanför de respektive entréerna till Ale Seniorcentrum för att uttrycka sitt missnöje över planerna på att förändra nattarbetspassen inom äldreomsorgen. – Jag fattar ärligt talat inte vad som pågår i den här kommunen. Det här förslaget har varit uppe en gång tidigare...
  • Blåvitts tränare: Jag har inte fått sparken IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi på Kamratgården.Lyssna: Poya Asbaghi dementerar att han tvingas lämna tränarjobbetIFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi förnekar att han fått sparken från klubben. – Jag är fullt fokuserad på den uppgiften jag har, säger han till ...
  • Din Drömklänning har öppnat i Älvängen Allting började för tio år sedan. Amelia Glavinger köpte en brudklänning, lade den i en låda under sängen i sin dåvarande lägenhet. – Jag sade till mig själv att jag skulle starta företag och sälja brudklänningar. En klänning blev tre, sedan fem och så vidare, berättar Amelia för...
  • Elever tävlar i matsvinn – utan att veta Jesper Lindblom, kökschef på Teknikum och Kungsmadskolan.Lyssna: Matsvinn 2Trots att det nu pågår en tävling mellan Växjös tre kommunala gymnasieskolor om att slänga så lite mat som möjligt, känner inte alla elever till den.– Jag har ingen aning, säger...
  • Fredrik Björkman: Vargdiskussionen kokar ner till frågan om vems skogen är – och jag är inte säker på att den är människans Är det självklart att människan ska bestämma över naturen bara för att vi har gevär och...
  • Det går käpprätt… Stress är numera den vanligaste orsaken till sjukskrivningar – åtminstone i den privata sektorn, men jag tror inte offentlig sektor skiljer sig åt. Oavsett är stressrelaterade sjukdomar något som sprider sig likt ett virus och om vi inte har funderat kring orsakerna är det...
  • Politikerna överger Bjärkebygden Som tidigare Bjärke-bo har jag läst i förslaget till ny Översiktplan och vad kommunen har för avsikt om att skapa möjligheter att utveckla den delen av kommunen. Nuvarande styrande politiker har officiellt framfört åsikten att utveckling av Alingsås tätort är viktigare än att se ...