Enda hemmasegern på Danneros största travdag kom i sista V75-loppet: "Utan tvekan den bästa häst jag haft"

Årets största tävlingsdag på Dannero är helt klart när V75 kommer till banan. Under söndagen var…

Läs hela nyheten: Enda hemmasegern på Danneros största travdag kom i sista V75-loppet: "Utan tvekan den bästa häst jag haft"

Liknande nyheter

  • Blåvitts tränare: Jag har inte fått sparken IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi på Kamratgården.Lyssna: Poya Asbaghi dementerar att han tvingas lämna tränarjobbetIFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi förnekar att han fått sparken från klubben. – Jag är fullt fokuserad på den uppgiften jag har, säger han till ...
  • Svar till kör bil Nu tycker jag att vi lägger ner det här snacket om att gå på vänster eller höger, det blir ju bara dumt, var och en gör som den vill ändå, vi lever ju i ett fritt land. Själv tänker jag fortsätta att gå till vänster i fortsättningen. Tack för
  • ”Musiken förenar människor” Vi tar oss upp för den branta trappan upp till utsiktsplatsen på Ranneberget i Älvängen. Det är en plats som ligger Robin Lillfors varmt om hjärtat. – Jag brukar gå upp hit och filosofera. Jag är en person med mycket tankar och...
  • Byborna kritiska till dyr vägföreningsavgift i Högsta: "Vill inte politikerna ha folk boende på landsbygden" Kurt Nilsson och flera av hans grannar i Högsta strax utanför Kramfors har fått nog av den allt dyrare vägföreningsavgiften. – Jag betalar över 9 000 kronor av mina skattade pengar för att kunna köra hem till bostaden, det är på tok för mycket, säger han.
  • Övertygande seriepremiär av SBTK:s damer SBTK tog ledningen redan i matchminut tio efter att Mikaela Ögren tryckte in en hörna och därefter var aldrig hemmalaget hotade. Ett stabilt försvarspel lade grunden till en slutlig 2–0-seger – det sista målet satte Charlotta Hillebjer i den 76:e minuten. – Det var stabilt rakt igenom. Jag ...
  • Du borde skämmas Svar till Daniel angående abort. Din text är den vidrigaste och mest ointelligenta och naivaste text jag någonsin läst. Hoppas för guds skull att du har skrivit texten när du har varit påverkad av något mycket starkt. Du borde skämmas ...
  • Blåvitt till Forsvallen Fredrik Risp värvades av IFK Göteborg från Lysekils FF 1997. Efter ett antal lyckosamma säsonger i den blåvita tröjan gav han sig iväg utomlands. – Under karriären blev det spel i totalt sju olika länder. Mina två sista säsonger var jag proffs på Cypern, berättar Risp som lade skorna på ...
  • Död sälunge hittades i Lindö En sälunge påträffades död i Lindö på måndagsmorgonen.Lyssna: Påkörd sälkutTroligen har den sälunge som hittades i Lindö på måndagsmorgonen blivit påkörd av en bil.– Den var död när jag kom till platsen och hade ett sår på ryggen, berättar Mats Ekeberg, kommunjägare. Den döda...