Enda hemmasegern på Danneros största travdag kom i sista V75-loppet: "Utan tvekan den bästa häst jag haft"

Årets största tävlingsdag på Dannero är helt klart när V75 kommer till banan. Under söndagen var…

Läs hela nyheten: Enda hemmasegern på Danneros största travdag kom i sista V75-loppet: "Utan tvekan den bästa häst jag haft"

Liknande nyheter

  • Gulddojan till Hillebjer och Hamfeldt Kalle Hamfeldt har spelat i många olika klubbar, men sällan trivts så bra som i Ahlafors IF. För fyra år sedan bytte han spel i Nödinge SK för att i stället dra på sig den gulsvarta matchdressen. – Jag fick ett samtal från Ahlafors och det kom lägligt eftersom jag...
  • Politikerna överger Bjärkebygden Som tidigare Bjärke-bo har jag läst i förslaget till ny Översiktplan och vad kommunen har för avsikt om att skapa möjligheter att utveckla den delen av kommunen. Nuvarande styrande politiker har officiellt framfört åsikten att utveckling av Alingsås tätort är viktigare än att se ...
  • Svar till Medborgaren Det gläder mig att vi är överens: Vi avvaktar den juridiska expertis som i flera avseenden är eller kommer att bli inblandad i ärendet. Precis som min signatur och insändare uttryckligen anger är det precis den lösning som jag förordar. Vi ...
  • Svar om genomfartsled i Bolltorp Bengt Johansson ställde i en insändare publicerad på Alingsås tidnings hemsida den 9 augusti en direkt fråga till undertecknad om hur jag och Socialdemokraterna i Alingsås ställer oss till en eventuell genomfartsled rakt igenom Bolltorp. Jag ber om ursäkt för det sena svaret, men det har tagit mig en stund ...
  • Demonstranter krävde garantier Ett 40-tal demonstranter, mestadels personal och anhöriga till boende på Fridhem i Surte, mötte upp kommunledningen på måndagsmorgonen. Kommunchef Björn Järbur var först på plats och fick klä skott den första stormvågen av frågor. – Jag förstår att människor har blivit upprörda...
  • Elever tävlar i matsvinn – utan att veta Jesper Lindblom, kökschef på Teknikum och Kungsmadskolan.Lyssna: Matsvinn 2Trots att det nu pågår en tävling mellan Växjös tre kommunala gymnasieskolor om att slänga så lite mat som möjligt, känner inte alla elever till den.– Jag har ingen aning, säger...
  • Streaplers till Café Torpet Det är bråda dagar för Streaplers. Samtidigt som bandet är mitt emellan två uppdrag i Spanien sker skivsläpp. – Detta är den bästa och mest välproducerade platta sedan jag kom med i Streaplers, förklarar trummisen och tillika sångaren Kjetil Granli. – Streaplerssoundet är ännu tydligare på den ...
  • Blåvitt till Forsvallen Fredrik Risp värvades av IFK Göteborg från Lysekils FF 1997. Efter ett antal lyckosamma säsonger i den blåvita tröjan gav han sig iväg utomlands. – Under karriären blev det spel i totalt sju olika länder. Mina två sista säsonger var jag proffs på Cypern, berättar Risp som lade skorna på ...