Damfotboll och herrfotboll är väl ändå samma sak?

Hej du som läser detta! Glad att du hittat min insändare! För i denna insändare ska jag berätta lite om skillnaderna mellan dam och herrfotboll och lite mina åsikter om detta! Om vi börjar med att utgå ifrån Sverige har …

Läs hela nyheten: Damfotboll och herrfotboll är väl ändå samma sak?

Liknande nyheter

  • ”Tänk bara på hurdan du är själv. Småsint, avundsjuk, girig?” Författaren Charlotte Wikhall berättar i veckans gästblogg om sitt eget skrivande och sina böcker.  Fredag 28 november Fånga läsaren Är du kvar? Bra. Då har jag lyckats att fånga dig lite. Och fler och fler av mina läsare vill, alldeles av sig själva, köpa min nästa bok. Det är ett ...
  • Vi försöker vara så tydliga som möjligt Svar till Olle Nilsson. Ja, nu har vi ju träffats ett par gånger och diskuterat byggandet på Björkängen, och det är alltid intressant att lyssna på argumenten och jag hoppas du försöker ta till dig mina argument. Först till frågan om långsiktig planering...
  • "Nej, jag tänker inte sälja mina barn" Kalle Lind."Jag ber om ursäkt, men jag tänkte prata lite om mina barn." Så börjar Kalle Linds tankefabrik idag. "Jag vet att jag nog har nämnt dem som hastigast tidigare, men jag lovar att det här är allra sista ...
  • Anhållen man nekar till våldtäkt på förskola Lyssna: "Jag tänker på mina egna barn och hoppas att det inte är den förskolan"En man har anhållits misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Brottet ska ha skett under hösten på en förskola i Knivsta kommun. Mannen nekar till brottsanklagelserna. Vet du mer om detta? Mejla [email protected] anställde...
  • Varför heter det si och inte så? Lyssna: ”Varför heter det hemorrojder och inte ajabaja?”Om "mikrobloggen" Twitter och skämten som blivit trend där. Idag har jag varit lat. Inte skrivit mina skämt själv. Vi får väl se vad du kommer att föredra.Jo, jag är ju en ...
  • KV kvalar inte in som förtroendevalda Förtroende och förtroendevald, är det nödvändigtvis samma sak? Ja, många av oss gör nog helt naturligt den kopplingen. Många av oss tänker nog, när vi går till vallokalen att ”jag ska rösta på henne eller honom, den känner jag ett förtroende för”. Att personen upplevs som tydlig, har ...
  • Här är hundarna som hittar cannabisen Charlotte Barvestad med hundarna Niño och MiniLyssna: Charlotte Barvestad: "Jag ser att narkotikan finns när jag är ute med mina hundar"Niño och Mini – så heter hundarna som på bara några sekunder kan avgöra om du har cannabis i ditt hem, på arbetsplatsen eller på skolan. Om ...
  • Tidiga betyg ska utredas i Ljusdal – Nu gäller det att vi får reda på lite mer om villkoren kring det här. Jag har lite svårt att uttala mig innan jag vet mera. Principiellt tycker jag det är bra med betyg, säger Allan Cederborg (M), ordförande i