”Äta rätt för att må och prestera så bra som möjligt”

Alingsåsaren Karin Nehm brinner för kostens betydelse för hälsa och prestation. Den här veckan gästbloggar hon i AT om sina erfarenheter. Måndag 5 mars Vad sa du? Idrottsnutrition?”Ja, kost för idrottare”, brukar jag förenklat svara när jag beskriver vad jag sysslar med. Jag är legitimerad dietist och fick passion…

Läs hela nyheten: ”Äta rätt för att må och prestera så bra som möjligt”

Liknande nyheter

  • Så tar du bästa barnbilderna Agnieszka Tünnissen.Lyssna: Agnieszkas tips om hur man plåtar nyföddaAgnieszka Tünnissen från Hörby är prisbelönt porträttfotograf - nyligen blev hon trea i SM. Hon gillar att plåta nyfödda. Här ger hon sina bästa tips till den som vill ta bra barnbilder.– Man ser till ...
  • Karins pappa dog i Hansakatastrofen Lyssna: Karins pappa omkom i Hansakatastrofen"Karin gråt, för jag kan inte" sa Karin Hellströms mamma när de fick beskedet att hennes make, Karins pappa, omkommit i Hansakatastrofen 1944.Trots att det gått 73 år blir Karin fortfarande darrig på rösten när hon påminns om händelsen. Du hör henne berätta i...
  • Karins pappa omkom i Hansakatastrofen Lyssna: Karins pappa omkom i Hansakatastrofen"Karin gråt, för jag kan inte" sa Karin Hellströms mamma när de fick beskedet att hennes make, Karins pappa, omkommit i Hansakatastrofen 1944.Trots att det gått 73 år blir Karin fortfarande darrig på rösten när hon påminns om händelsen. Du hör henne berätta i en ...
  • ”Sträck på dig, ta för dig och ta plats” Den här veckan bloggar alingsåsaren Åse Larsson om hur det är att gå på Hjälmareds folkhögskola. Tisdag 17 mars Revolt mot Jantelagen! ”Jag är nog bäst i världen…” Det här sa jag häromdagen inför hela klassen när det gått rätt bra för mig på ett prov. Jag reagerade inte ...
  • Karin planerar 500-års festen i Ängelholm Karin Tingstedt, projektsamordnare Ängelholm 500 år. Foto: Leif Jönsson/Sveriges RadioLyssna: Projektledare: Jag är nöjd om varje Ängelholmare hittar något för demDen 17 mars förra året började hon jobba med att förbereda 500 års jubiléet i Ängelholm, som är nästa år. I dagens Hallå makten möter du Karin...
  • Karin måste alltid ha mobilen på Karin Magnusson väntar på besked om ett nytt hjärta.Lyssna: "Jag måste ta mig igenom detta" – Först tänkte jag att det här händer inte mig, säger Karin Magnusson. Hon har ett, maximalt två år, kvar att leva om hon inte ...
  • Handläggare pressas med hot om självmord Migrationsverket menar att de har tydliga strategier för den här typen av hot.Lyssna: "Du kan inte bemöta det som människa"I Malmö fick anställda på Migrationsverket i genomsnitt två samtal i veckan under 2017 där personer hotade med att ta sina liv...
  • Teater motarbetar utanförskap på Sätra skola Vi ligger på golvet och blundar, lärare, elever och jag. Jag funderar över om det är för att vi ska få en inre bild av den scen som skådespelarna målar upp med sina ord. Plötslig hör jag en röst i örat. "Du är mer än vad