Ahlafors Takewon-Do fortsätter växa

För ett år sedan startade Patrik Nyberg Ahlafors Takewon-Do och mycket har hänt sedan dess. – Först var det bara jag, mina barn och några av deras kompisar som tränade tillsammans. Vi höll till vid Ahlafors Fria Skola och det …

Läs hela nyheten: Ahlafors Takewon-Do fortsätter växa

Liknande nyheter

  • Be­ro­en­de av en­ga­ge­mang Opinion Jag är se­dan ett par år till­ba­ka en­ga­ge­rad i mina barns bord­ten­nis­fö­re­ning. Sonen började spela och det senaste året har även tvil­ling­tjejerna varit med. Det har till och med gått så långt att jag själv har spelat nå­gra matcher, men det är utan tve­kan inom sty­rel­se­ar­be­tet och an­nat runt ...
  • Chatt: Hur ska jag som förälder inspirera mina barn? Du ställer dina frågor direkt här i chatten. Vi samlar på oss frågorna som Åsa Morberg sedan kommer att svara på.
  • Ännu en landslagsman till Tierp Volley – En bra värvning som vi har haft kontakt med sedan tidigt i våras. Jag tror mycket på Patrik, säger Anders Pettersson i Tierp Volleys elitkommitté.
  • ”Vi avser att bilda nytt parti i Skurup” Debatt I ett debattinlägg kommenterar Niklas Sjöberg uteslutningen ur Moderaterna.Kommentarer till uteslutning ur Moderaterna. Jag har under ett antal år inte känt igen det parti jag valde att bli medlem i för mer än 30 år sedan. Mina funderingar kring att lämna partiet började efter ...
  • Fint spel av IFK Skövde mot topplaget Lyssna: Patrik Liljestrand "Jag tycker att vi har lyft oss det sista matcherna"IFK Skövde höll jämna steg med topplaget Alingsås genom hela matchen. Det var först i matchens absoluta slutskede som tabelltvåan lyckades skaka av sig Skövde och gå ifrån till 25-23 (13-13).- Jag tycker att vi har lyft oss ...
  • Marta fyller 102 år: "Man blir gammal som gatan" Tiderna har förändrats sedan 1916. Marta Johansson har upplevt två världskrig. Hon tycker att sprit och slagsmål är dumheter och hon vinner ofta när hon spelar Bingo. – Jag har mina speciella nummer, säger hon med ett hemlighetsfullt leende. Vi möter Marta en lugn
  • Nekar till våldtäkt på förskola Lyssna: "Jag tänker på mina egna barn och hoppas att det inte är den förskolan"En man har anhållits misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Brottet ska ha skett under hösten på en förskola i Knivsta kommun. Mannen nekar till brottsanklagelserna. Vet ...
  • Lojalitet och lydnad på BoU En del av mina vänner och vänners vänner jobbar inom barn- och ungdomsförvaltningen, BoU. Jag har då och då genom åren fått höra hur man där från ledningshåll pratar om lojalitet. På senaste tiden så har det aktualiserats igen i debatten kring ...