AHK har hittat Frisks ersättare

Det är definitivt att Rickard Frisk lämnar. Under torsdagseftermiddagen kunde AHK presentera hans ersättare.– Det känns som att det kommer passa mig och min spelstil som målvakt bra, säger nyförvärvet Niklas Kraft. 24-åringen spelade i OV Helsingborg den gångna säsongen. Han har IFK Ystad som moderklubb och har …

Läs hela nyheten: AHK har hittat Frisks ersättare

Liknande nyheter

  • Så blir vackra blommor till frisk saft Petra Villani vet vad man kan göra med syrener.Lyssna: Petra Villani, bloggare: Skruvat ihop min egen variantDe är inte bara vackra, syrenen gör sig även väldigt bra som saft.Petra Villani är bloggaren som gillar att baka och att ...
  • Företagaren med sunt bondförnuft Mats Ingvarsson har både växtodling och grisupp-födning på sin gård. För att djuren ska ha det så bra som möjligt odlar han själv spannmålen som grisarna äter. ”Det går inte att tjäna pengar på grisen om den inte är frisk”, säger Mats.
  • Miran uttagen i landslaget Miran gjorde sin debut för Nol IK Futsal den här säsongen och i de inledande seriematcherna har han imponerat. – Det har gått bra, jag har gjort mycket för laget och det känns som att futsal passar min spelstil. Jag får utnyttja min ...
  • ”Jag följer försäkringen som den är” Skurup I nya jobbet som mäklare jobbar Niklas Sjöberg på provision. Varefter lönen stiger ska politikerersättningen sjunka.I september började Niklas Sjöberg på sitt nya jobb. Ett bagage har han med sig, lätt att bära, i form av politikerpensionen. – Min pension ...
  • Myhrers glädjebesked: Fortsätter över Åre-VM 2019 Lyssna: Andre Myhrer: "Hoppas göra min sista säsong då"Andre Myhrer har bestämt sig. Han kommer att fortsätta tävla över alpina VM i Åre 2019.– Jag hoppas att jag får vara frisk så jag kan göra en sista säsong när vi har hemma-...
  • 47-åring parkerade på handikapplats – misshandlade väktare Löddeköpinge När väktaren påpekade för en tillsynes fullt frisk 47-årig man det olämpliga i att han parkerat på en handikapplats ilsknade denne till. ERWP.fif(6)Efter en verbal utgjutelse slog 47-åringen med kraft igen dörren till sin bil. Dörren slog dock inte igen...
  • Deno hjälper sin kompis i division III Forne Herrljunga- och Annelundspelaren Mario Deno, 27, är tillbaka i division III efter några år i fyran. Den här säsongen spelar han i Vara SK.– Det känns bra. Kroppen är frisk, det är det viktiga, säger han till AT. Det var hans tidigare ...
  • En prestation som inger respekt Prestationen som Alingsås HK gjorde mot HK Malmö var imponerande, och jag tror nog att man satte sig ordentligt i respekt inför det som komma skall. Defensiven var klanderfri och mellan stolparna visade Niklas Kraft att han är en riktigt bra målvakt. I Gustav Skagerlings frånvaro har 24-åringen ”tvingats”...