97-åringen som tränar varje dag

Vid receptionen inne på STC i Nödinge står Henryk Pawlowski med en träningsväska i handen. – Det är lätt att känna igen mig eftersom det inte finns några andra i min ålder här, säger han och ler. Henryk föddes 1921 i Polen och minns särskilt tillbaka på vad som hände…

Läs hela nyheten: 97-åringen som tränar varje dag

Liknande nyheter

  • Nya mynt och sedlar – DÅ upphör bankernas kontanthantering Försökte hjälpa min 92-årige far så att hans undanstoppade ”utifall att”-pengar inte skulle bränna inne och bli ogiltliga. Efter att sökt på alla tänkbara och otänkbara ställen i bostaden fick vi ihop ca 7000 kr i 100- och 500 kr-sedlar. Samt en liten påse med silvermynt. Mynten var enkelt, dom...
  • Kompisen om skjutne: Han var min bäste vän Blod utanför restaurangen på Vårväderstorget. Foto: Andreas Kron / Sveriges RadioLyssna: Boende: Det är nog det grövsta någonsin. Det känns inte bra att stå här nu.Två personer är dödade efter att maskerade personer sköt utanför och inne på en restaurang på Vårväderstorget. Känslorna är dämpade på torget på morgonen...
  • Trevlig service på Alingsås lasarett Den 15 februari bar jag mig dumt åt och ramlade baklänges ner från en trappstege. Inte så högt, som tur var, men tillräckligt för att bryta några revben i fallet. Min man fick köra mig till akuten i Alingsås. Väl inne i väntrummet fann jag snart några...
  • Polisens svar på kritiken: "Finns inte i min sinnevärld att påbörja en Facebooktråd" Christian Kaddik kritiserar polisen och hävdar att han gett dem bilvandalens för- och efternamn – men förundersökningen lades ändå ner. Här svarar kommunpolis Erik Gatu på kritiken. – Han (Christian Kaddik) nämner inte ens skadegörelsen eller att det finns en koppling till det här namnet, säger han.
  • Gångtunneln förstörd Jag fattar inte hur man förstöra en gångtunnel så som man har gjort vid Plantaget. Jag fick en smärre chock när jag gick där med min hund, och detta har man använt våra skattepengar till. Finns det ingen som tycker att det ska vara vackert längre utan bara originellt? ...
  • Studentbostäder i tolv våningar Det finns planer på att bygga ny astudentlägenheter inne på Högskolans område i Halmstad.Det är företaget Fragerus som vill bygga en tolv våningar hög byggnad längs med Laholmsvägen, uppger Hallandposten. Eftersom antalet studerande varierar över tid vill inte fastighetsbolaget låsa sig...
  • Faktumsäljare och julen Julen närmar sig och kylan kryper på. Vi vill gärna inte gå ut utan stanna inne i värmen i våra hem. Ute finns de som säljer Faktum med en önskan att få en bra jul. I det senaste numret av Faktum...
  • "Min så kallade pappa" – en riktigt sevärd film Lyssna: Björns filmguide: Min så kallade pappaUlf Malmros nya film "Min så kallade pappa" beskrivs av P4:s filmrecensent Björn Jansson som en något allvarligare Ulf Malmros, men det finns humor i filmen och efter parentesen med "Mammas pojkar" är han nu tillbaka med en ...